Driftsregnskap og budsjettering

; Trond Bjørnenak

Denne bestselgeren legger vekt på å integrere budsjettering og driftsregnskap. Boken tar utgangspunkt i at budsjettering og driftsregnskap skal være praktiske verktøy for planlegging, styring og kontroll av økonomien i virksomheten. Les mer

Vår pris: 599,-
(Paperback)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Denne bestselgeren legger vekt på å integrere budsjettering og driftsregnskap. Boken tar utgangspunkt i at budsjettering og driftsregnskap skal være praktiske verktøy for planlegging, styring og kontroll av økonomien i virksomheten. Boken er skrevet spesielt for det andre kurset i bedriftsøkonomisk analyse på høgskolenivå.Boken består av fire deler:


  • Del 1: Kostnadsbegreper, kalkulasjonsprinsipper og metoder.

  • Del 2: Bedriftsøkonomiske beslutningsproblemer.

  • Del 3: Budsjettering.

  • Del 4: Desentralisering og prestasjonsmåling.


Denne 5. utgaven har vært gjenstand for omfattende og gjennomgående revisjon, men følger samme kapittel- og temainndeling som forrige utgave. Videre er boken forsterket med mange nyttige eksempler og caser. Til boken er det utarbeidet en egen arbeidsbok med oppgaver og løsningsforslag (vil foreligge i ny utgave i begynnelsen av juni).Boken har egen internettadresse med populært interaktivt støttemateriell og annen informasjon: http://www.universitetsforlaget.no/hoff.

Fakta