Mindfulness i hverdagen

å leve livet nå

Gjennom konkrete og praktiske øvelser gir boka deg de nødvendige verktøyene du trenger for å håndtere hverdagen, ta kloke valg og nyte livet som det er, her og nå! Les mer
Vår pris: 149,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Mindfulness handler om å være til stede i sitt eget liv og møte motgang på en positiv måte! Mindfulness i hverdagen er en etterlengtet introduksjon til hvordan vi kan være mer til stede og oppmerksomme i vårt eget liv for å øke livskvaliteten og få det bedre med oss selv.

I boka forklarer forfatteren hva mindfulness er og hvorfor det kan være så sunt å bli mer "våken" i hverdagen, og om hvordan vi kan fjerne stressfaktorer, forebygge depresjoner og også mestre angst. Å leve i en roligere og mer harmonisk hverdag. Det handler om å møte utfordringer på en oppmerksom og god måte. Gjennom konkrete og praktiske øvelser gir boka deg de nødvendige verktøyene du trenger for å håndtere hverdagen, ta kloke valg og nyte livet som det er, her og nå! Ikke lev i fortiden eller i fremtiden. Ikke tenk på hva som har skjedd eller skal skje; lev livet nå!

 

Fakta

Om forfatteren

Rebekka Th. Egeland. Foto: Pantagruel forlagRebekka Th. Egeland arbeider som daglig leder og psykolog ved Falck Healthcare Norge og er utdannet som klinisk psykolog fra Københavns Universitet, Danmark.

Hun holder og formidler kurs i mindfulness for privatpersoner, pasienter, helsepersonell, bedrifter og offentlige institusjoner. Hun er instruktør i oppmerksomhetstrening ved Scandinavian Center for Awareness Training hos Andries Kroese, og instruktør i Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) fra Center for Mindfulness ved University of Massachussets Medical School, USA. Hun har undervist medisin- og psykologistudenter i oppmerksomhetstrening sammen med Michael De Vibe, og med en rekke andre fagfolk var hun med å starte Norsk Forening for Oppmerksomt Nærvær (NFON).