Juliet, naked

; Kyrre Haugen Bakke (Oversetter)

Musikk og kjærlighet, sannhet og løgn. Juliet, Naked er akkurat som vi vil ha det fra Nick Hornby. Les mer
Vår pris
354,-
Spar
35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 354,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Annie har investert femten år i trygge, men lett tvangsnevrotiske Duncan. Hun har til og med blitt med ham for å gå i fotsporene til Tucker Crowe, en tilbaketrukket rockestjerne.

"Varm og vittig Hornby"
Per Kristian Bjørkeng, Aftenposten

Nok er nok
Duncan får tak i ennå uutgitt musikk av Crowe, men blir rasende når Annie hører den før ham. Slik er livet med Duncan. Annie orker ikke lenger å ha en tredjeperson i forholdet og bestemmer seg for at hun må videre i livet. Men er det mulig å finne den store kjærligheten i den kjedelige, lille byen på Englands grå østkyst, der Annie bor? Skal hun følge hjertet og satse på Tucker, Duncans store idol?

"Hornby vender tilbake til sine røtter - musikk, maniske fans og rotete romantikk - i denne morsomme og gripende boka."
Publishers Weekly

Den vanskelige kjærligheten
Annie møter noen hindringer på veien for å finne lykken. Malcolm, verdens mest dømmende terapeut, er en av dem. Barnsey, landsdelens mest utagerende danser, er en annen. Det dreier seg om hva menn og kvinner vil og ikke vil for å oppnå kjærligheten. Og så er det selvfølgelig Tucker.

Juliet, Naked er en innsiktsfull og morsom bok om forhold, lykke og den vanskelige kjærligheten.


Nick Hornby er født i 1957 og arbeidet som engelsklærer før han ble forfatter på heltid. Gjennombruddet kom med Tribunefeber i 1992. Hornby har oppnådd stor popularitet for sin evne til å skildre sin generasjon og dens samtid på en treffende og underholdende måte, men også med en undertone av alvor. High Fidelity, Tribunefeber og Gutter er gutter er alle filmet med stor suksess.

 

Fakta