Panserhjerte

Serie: Harry Hole 8

«Fremragende Nesbø»

, Ekstra Bladet Terningkast 6
To kvinner er funnet drept i Oslo, begge har druknet i sitt eget blod. Det mystiske er at stikksårene i ansiktene til de døde er blitt påført fra innsiden av munnen. Kaja Solness fra Voldsavsnittet blir sendt til Hong Kong for å oppspore en mann som er deres eneste spesialist på seriedrap, Harry Hole. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

To kvinner er funnet drept i Oslo, begge har druknet i sitt eget blod. Det mystiske er at stikksårene i ansiktene til de døde er blitt påført fra innsiden av munnen. Kaja Solness fra Voldsavsnittet blir sendt til Hong Kong for å oppspore en mann som er deres eneste spesialist på seriedrap, Harry Hole. Han har gjemt seg et sted i millionbyen, på flukt fra demonene fra forrige drapssak og kreditorer. Dette er den åttende romanen om Harry Hole.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Marie Louise Toksvig, Ekstra Bladet
Terningkast 6 VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 638
ISBN: 9788203196225
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Fremragende Nesbø»

, Ekstra Bladet Terningkast 6

«Nok en toppkrim. (...) Og forfatteren har igjen anrettet et språklig fyrverkeri, fylt av psykologiske dypdykk, eksistensielt raseri, nervepirrende vendinger og kløktig uttenkt handlingsmønster.»

, Aftenposten

«Den åttende Harry Hole-romanen kan måle seg med det ypperste i sjangeren. (...) et overskuddsfenomen av en spenningsroman, seks hundre sider som både griper og ryster leseren fra første stund.»

, Dagbladet

«Panserhjerte er intet mindre enn en ren innertier ...»

, Tønsbergs Blad