Bagatelle

Hellstrøms siste måltid

; Trygve Indrelid (Illustratør)

Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Les mer
Vår pris
591,-
Spar
58,-

Veil. pris: 649,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 591,-
Spar: 58,-

Veil. pris: 649,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, morsomme opptrinn, rare episoder og mye mer. Historien om berømmelsen og "mytteriet" på Bagatelle er også med - og ikke minst oppskrifter på Hellstrøms mange signaturretter. Dette er en praktbok med de lekreste bilder.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 300
ISBN: 9788203238451
Utgave: 1. utg.
Format: 33 x 26 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger