Leselykke

en liten bok om bøkenes verden

Torhild Viken, mangeårig redaktør for Den norske Bokklubben, har skrevet en vakker bok om eventyrenes betydning, om lesningen og kjærligheten, om bøker til trøst og glede, om møtet mellom tekst og musikk, om bok og film, opplesning og høytlesning. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Gunvor Smikkstugun, Prøysens heltinne i Trost i taklampa, ville ikke lese bøker fordi de ikke rommet "tanker tel hårdagsbruk før ælminnelige folk". Nå har Torhild Viken, kjent som bokelsker, entusiastisk litteraturformidler, mangeårig bokklubbredaktør og radiokåsør, skrevet boka som også Gunvor vil lese!

Leselykke er blitt en ettertenksom bok om forfatterens egen vei til boka, fra barndommens lesestunder i Moelv til et voksenliv med bøker av mange slag. Torhild Viken skriver om eventyrenes betydning, om lesningen og kjærligheten, om bøker til trøst og glede, og om møtet mellom tekst og musikk. Om bok og film, om bibliotekbesøk, om opplesning og høytlesning.

"Bøker er så fantastiske fordi veien inn til noe helt annet er så kort.
Du kan bare bla opp og lese, og så er du et helt annet sted."
Torhild Viken

Boka utgis i Leseåret 2010, og handler ikke minst om det fellesskapet som oppstår når gode leseopplevelser deles med andre. En bokgave til deg selv, eller til en venn som liker bøker!

 

Fakta