Ever - for alltid

; Sidsel Mellbye (Oversetter)

Kjekkasen Damen Auguste trer inn i klasserommet og rett inn i evers hjerte. Hvorfor virker det som om han kjenner henne bedre enn hun kjenner seg selv? Les mer
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-
Veil. pris: 299,- (Innbundet)

Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Hilde Røer Johnsrud, deskredaktør i Bokklubben

Livet til seksten år gamle Ever Bloom forandret seg for alltid da hele familien hennes omkom i en bilulykke. Egentlig ville ikke Ever fortsette å leve når alle de andre var døde, men det gjorde hun. Lillesøsteren, den akk så irriterende Riley, blir en trøst i hverdagen. Hun dukker stadig opp, alltid uventet, og fremdeles litt irriterende, men også til stor trøst for Ever. En av mange store omveltninger for Ever er at hun blir nødt til å flytte til tanta si – hun kan jo ikke bo alene. Tante Sabine er heldigvis snill, og sammen gjør de så godt de kan. Som følge av flyttingen må Ever også bytte skole.

Denne slår Twilight. Du må bare lese den ferdig, og når den er ferdig så sitter den i hodet. Hun skriver godt og drar deg med helt til siste side.
Nina Maage, bokelskere.no

Nye evner
Når Ever så smått begynner på skolen igjen etter ulykken, merker hun at det er mye som er forandret. Ikke nok med at hun har begynt på helt ny skole og må bli kjent med nye venner, men det har skjedd noe mer også: Hun kan plutselig se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hvor kommer egentlig de nye evnene hennes fra, hvem er hun egentlig? Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt, absolutt alt, blir forandret når Damen Auguste begynner i klassen. Han er vakker, eksotisk og rik. Og under over alle undere: Av alle på hele skolen velger han seg Ever. Og han får det til å stilne i hodet hennes. Det er vel for godt til å være sant?

Rå tiltrekningskraft
Damen er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i Damens lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar - hvem er for eksempel den vakre og mystiske kvinnen Drina? Og hadde hun noe å gjøre med at en jente på skolen forsvant på halloween? Og Damen, hvorfor forsvinner han stadig vekk uten å si fra? Og hvorfor vet han så utrolig mye om nesten alt? Det eneste Ever vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i Damen.

Dyster klangbunn
Ever begynner å ane at hun er på dypt vann. Om det ikke er Damen personlig det er noe galt med, kan det kanskje være at alle de vonde tingene som skjer er knyttet til ham på en eller annen måte? Det er noe som ikke stemmer - mye som ikke stemmer, faktisk - og Ever skjønner at hun må finne ut litt mer om ham. Da hun tar seg inn i huset hans finner hun langt, langt mer enn hun noen gang kunne forestilt seg, og spenningen bare bygger seg opp: Det handler, bokstavelig talt, om livet - eller døden. Ettersom man ser det.

Megasuksess
Alyson Noël har truffet en gullåre med bøkene om Ever. Alle som elsket Twilightbøkene kan bare glede seg - Noël byr på en uimotståelig miks av ulidelig spenning og udødelig kjærlighet. Beskrivelsen av Evers følelser for Damen tar tenåringstidas følelsesmessige berg-og-dalbane på kornet. Det er nesten så man blir mo i knærne, og ønsker seg tilbake til den gangen hjertet banket så høyt at man trodde andre faktisk kunne høre det. Og i tillegg til den aller største kjærligheten handler det også om onde krefter og gode venner - dette er altså en førsteklasses leseopplevelse!

Fakta

Om forfatteren

Alyson Noël er en av stjernene på barne- og ungdomsbokhimmelen i USA. Hennes serie om de Udødelige har blitt en fantastisk suksess. Hun har toppet bestselgerlistene og solgt over to millioner eksemplarer bare i USA. Serien er utgitt i 35 land, og nå er den kommet til Norge.

Intervju med forfatteren