Ekte mat

; Mette Randem (Illustratør)

Hva trenger vi egentlig for å lage ekte mat? Kunnskap og handling. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den. Les mer
Vår pris
436,-
Spar
43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 436,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Stadig færre av oss vet hvor maten vi spiser faktisk kommer fra, og det er kanskje ikke alle som ønsker å vite det heller. men for Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Det handler om nytelse, om gleden ved å spise god mat, aller helst hver eneste dag. Det handler også om mening, eller autentisitet. For at maten skal være "ekte", må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet.

Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Den er i første rekke en unik kokebok, full av oppskrifter til å få vann i munnen av, og den kommer i grevens tid! Bare å notere seg bak øret - denne henrivende boka byr også på en språkglede som vil varme langt inn i vintermørket.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 510
ISBN: 9788202331986
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger