Ekte mat
Andreas Viestad ; Mette Randem (Illustratør)
- Vår pris
- 436,-
- Spar
- 43,-
Veil. pris: 479,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Veil. pris: 479,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Stadig færre av oss vet hvor maten vi spiser faktisk kommer fra, og det er kanskje ikke alle som ønsker å vite det heller. men for Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Det handler om nytelse, om gleden ved å spise god mat, aller helst hver eneste dag. Det handler også om mening, eller autentisitet. For at maten skal være "ekte", må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet.
Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Den er i første rekke en unik kokebok, full av oppskrifter til å få vann i munnen av, og den kommer i grevens tid! Bare å notere seg bak øret - denne henrivende boka byr også på en språkglede som vil varme langt inn i vintermørket.
- FAKTA
-
Utgitt:
2010
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 510
ISBN: 9788202331986
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 21 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger