Innføring i sannsynlighetsregning og statistikk

Boken inneholder det kjernepensum som inngår i ethvert innføringsemne i statistikkfaget, pluss en del tilleggstemaer som dels kan supplere kjernestoffet i innføringsemnet og dels kan være til bruk senere i studiet. Les mer
Vår pris: 619,-
(Paperback)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Boken inneholder det kjernepensum som inngår i ethvert innføringsemne i statistikkfaget, pluss en del tilleggstemaer som dels kan supplere kjernestoffet i innføringsemnet og dels kan være til bruk senere i studiet.
Framstillingen i boken er eksempelbasert. Når nye begreper innføres og nye metoder presenteres, blir forklaringen knyttet opp mot eksempler som studentene kan kjenne seg igjen i. Boken har dessuten et stort utvalg av oppgaver. I boken blir det gitt en innføring i bruk av Minitab, som er den mest brukte programpakken for statistikk og dataanalyse ved høgskoler og universiteter her til lands.
Innføring i sannsynlighetsregning og statistikk har vært gjenstand for en enkel revisjon. Beskrivelse av sannsynlighetstrær er tatt inn, eksamenssettene er oppdaterte, og noen nye oppgaver har kommet til. Minitab innføringen er oppdatert så det stemmer med versjon 15.

Fakta