Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Arven

; Jan Chr. Næss (Oversetter)

Arven er en fargerik og handlingsmettet familiesaga som utspiller seg over en periode på drøyt hundre år og involverer fire generasjoner kvinner. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

En mørk og kald vinterdag like etter bestemorens død vender Erica Calcott og hennes søster Beth tilbake til Storton Manor, et stort og imponerende gods hvor de tilbrakte idylliske somre som barn. Da Erica begynner å rydde i bestemorens eiendeler, blir hun overstrømmet av minner om barndommen og om sin fetter, Henry.

Henry forsvant sporløst fra godset mange år tidligere, og uvissheten om hva som skjedde den skjebnesvangre dagen, har splittet familien og ført til uvennskap og dype konflikter. Erica bestemmer seg for å finne ut hva som skjedde, og gradvis trer en ukjent familiehistorie frem.

Historien strekker seg tilbake til århundreskiftets Amerika, til møtet med en vakker ung pike fra overklassen, hennes dramatiske kjærlighetshistorie og voldsomme offer. Og etter hvert som fortiden flettes inn i nåtiden, innser Erica og Beth at de må akseptere familiens mørke hemmeligheter og voldsomme svik dersom skal de komme videre med sine egne liv.

Katherine Webbs debutroman er en uforglemmelig, handlingsmettet og dramatisk historie som vil bite seg fast lenge etter at siste side er lest.

Fakta

Om forfatteren

Katherine Webb (født 1977) debuterer som romanforfatter med Arven. Boka gikk rett inn på de engelske bestselgerlistene og er under utgivelse i 15 land.