Reisen hjem

roman

; Ragnhild Eikli (Oversetter)

Reisen hjem er en sterk og rørende roman om den forløsende kraften i kjærlighet og minner, og om to ulike mennesker som forvandler hverandres liv for alltid. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

5-årige Sharla blir forlatt av sin hvite mor og plassert hos naboen, den svarte, ensomme kvinnen Addy Shadd. Addy er 70 år og har dårlig helse, men et varmt hjerte, og hun blir som en bestemor for Sharla. I tilbakeblikk blir vi kjent med Addys dramatiske liv. Som gravid 15-åring blir hun beskyldt for å ha forårsaket brorens død, og jaget ut av den lille byen Rusholme. På sin lange reise bort fra hjemmet opplever Addy stor kjærlighet og avgrunnsdypt svik, inderlig lykke og grenseløs tragedie. Og hele tiden hvisker en stemme i henne at hun skal vende tilbake - reise hjem. Når Sharla kommer inn i Addys liv, kan denne reisen endelig begynne.

Det finnes bøker som kryper inn i sjela di - under huden på deg. "Reisen hjem" er en slik bok! Avslutningen er fantastisk - og meget overraskende. Jeg ble helt satt ut! Dette er Lori Lansens beste roman.
Liv Gade, bokinspirator

Reisen hjem er en sterk og rørende roman om den forløsende kraften i kjærlighet og minner, og om to ulike mennesker som forvandler hverandres liv for alltid.

Reisen hjem er en internasjonal bestselger som er utgitt i 12 land og nominert til flere litteraturpriser.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Juritzen forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 466
ISBN: 9788282050999
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Rush home road
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger