In transit

Magne Furuholmen (Redaktør) ; Stephanie Von Spreter (Redaktør) ; Thor Arvid Dyrerud (Redaktør) ; Henrik S. Haugan (Redaktør) ; Bruce Bawer (Oversetter)

Magne Furuholmen er kjent fra a-ha, men det er ingen hemmelighet at han siden tidlig på 90-tallet har etablert seg som en av våre fremste billedkunstnere med utstillinger verden over. In Transit er den store oppsummerende praktboken om kunstneren og multitalentet som har vist en formidabel evne til å underlegge seg stadig nye områder innen kunstfeltet. Les mer
Vår pris
683,-
Spar
67,-

Veil. pris: 750,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 683,-
Spar: 67,-

Veil. pris: 750,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Magne Furuholmen er kjent fra a-ha, men det er ingen hemmelighet at han siden tidlig på 90-tallet har etablert seg som en av våre fremste billedkunstnere med utstillinger verden over. In Transit er den store oppsummerende praktboken om kunstneren og multitalentet som har vist en formidabel evne til å underlegge seg stadig nye områder innen kunstfeltet. Boken gir en omfattende presentasjon av alle hans store kunstprosjekter som i sum har utfoldet en bred vifte av teknikker og sjangere.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Engelsk
Sider: 387
ISBN: 9788275474139
Utgave: 1. utg.
Format: 33 x 25 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger