Kom i form med Yngvar

treningsprogram, smarte tips, sunn fastfood, treningsdagbok

; Liv Loftesnes ; Morten Brun (Illustratør)

Hvis du følger Yngvars treningsprogram i bare sju uker, blir du supersprek. Gled deg til å møte vår og sommer med en sprek og sunn kropp! Les mer
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-
Veil. pris: 299,- (Innbundet)

Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Kom i form med Yngvar er boka for deg som har litt vanskelig for å komme i gang med trening og ønsker å få fart på kroppen. Alt du trenger, er et par joggesko og en penn. Opplegget til Yngvar går over syv uker, og du trener tre timer i uka. Ganske overkommelig, eller hva? Mer er det ikke som skal til.

Enkle øvelser
Øvelsene er enkle. Du får instruksjon i tekst og bilder, og du kan trene hvor du vil; hjemme, utendørs eller på et treningssenter. Det er lurt å notere resultater fra uke til uke, så er det lettere å glede seg over framgangen. I starten kan det kjennes ubehagelig og smertefullt å trene, det er vanlig hvis kroppen har vært i "dvale" en stund. Trøst deg med at treningen blir mer lystbetont etter hvert, og den dagen kommer nok da du føler deg avhengig av å bevege kroppen. Gevinsten du får av trene regelmessig er en kropp som er bedre rustet for hverdagens utfordringer og gleder!

Det er kun én vei til en sprek kropp, og den går via bevegelse!

Fakta