Treningssuksess med lavkarbo

Ferry food

; Cathrine Schück ; Kenn Hallstensen m.fl.

Hva har fotballagene Strømsgodset og Odd Grenland og den svenske skiskytteren Björn Ferry til felles? Jo, de har alle lagt om til et lavkarbokosthold - og resultatet er gull! Les mer
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-
Veil. pris: 399,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Björn Ferry la radikalt om matvanene sine før OL i 2010, uten å fortelle det til lederne for den svenske skiskyttertroppen. Ved å spise mindre karbohydrater og mer fett opplevde han at energinivået økte, han fikk bedre fettprosent og han sov bedre om natten. Sju måneder etter at han begynte med lavkarbo, innkasserte Björn Ferry gull under de olympiske vinterlekene i Vancouver. Han tillegger kostholdet sitt mye av æren, og i denne boka deler han både sin egen private historie, samt alle sine favorittoppskrifter.

I denne utgaven, som er spesielt tilrettelagt for norske forhold, får du også tre bonuskapitler skrevet av Kenn Hallstensen, ernæringsekspert for Odd Grenland og Strømsgodset. Hallstensen forteller blant annet suksesshistorien til disse lagene, som etter å ha lagt om til lavkarbo, møtte hverandre i semifinalen i Cupen i 2010. Strømsgodset tok gull det året.

Vil du ha bedre utbytte av treningen? Forbedre resultatene? Denne boka kan gi deg ny kunnskap og inspirasjon til et bedre kosthold og bedre treningsresultater!

Fakta