Håkan Larssons fredagskveld med mat og vin

; Håkan Larsson (Illustratør) ; Jarle Petterson (Oversetter)

Middag på en halvtime, med en god vin. Alt innkjøpt på på vei hjem fra jobb. Det er den enkle grunntanken bak Håkan Larssons fredagskveld. Den beste kvelden i uken, når vi vil spise og drikke godt - uten å bruke for mye tid og penger. Les mer
Vår pris: 199,-

(Innbundet) Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Middag på en halvtime, med en god vin. Alt innkjøpt på på vei hjem fra jobb. Det er den enkle grunntanken bak Håkan Larssons fredagskveld. Den beste kvelden i uken, når vi vil spise og drikke godt - uten å bruke for mye tid og penger. Og uten å farte byen rundt, på jakt etter eksotiske ingredienser. I en nyskapende og skjønn forening av mat, vin og kultur, løser den kjente mat- og vinskribenten Håkan Larsson utfordringen som venter utallige nordmenn når det nærmer seg ukeslutt, der han, for hver av årets måneder, byr generøst på: Mat basert på sesongens råvarer, med de deiligste smaker. Den perfekte vinen til hver rett, presentert med polets varenummer og pris. Månedens vin og utvalgte råvarer. Gode aperitiffer med spennende tilbehør. Søte og gode desserter, klar til å settes på bordet. I tillegg gir Håkan Larsson tips om matlagningsmusikk som gir den rette fredagsstemningen - og leseverdige bøker å koble av med i helgen. Ingen vanlig kokebok, altså. Skål for det - og god fredag!

Fakta