Kjære Gabriel - Halfdan W. Freihow

Kjære Gabriel

et brev

« «En utrolig fascinerende bok (...) Som leser blir man så grepet at man nesten ikke kan legge boken fra seg.»

Politiken
Kjære Gabriel er et brev fra far til sønn. Med stor kjærlighet og dyp undring søker forfatteren å forstå hva som gjør Gabriel annerledes enn andre barn, og å sette ord på sorgen, men også på stoltheten og innsikten som knytter seg til opplevelsen av sønnens grunnleggende annerledeshet. Les mer
Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Kjære Gabriel er et brev fra far til sønn. Med stor kjærlighet og dyp undring søker forfatteren å forstå hva som gjør Gabriel annerledes enn andre barn, og å sette ord på sorgen, men også på stoltheten og innsikten som knytter seg til opplevelsen av sønnens grunnleggende annerledeshet. "Denne boka er noe av det vakreste som er skrevet på norsk." Dagbladet "Klokt, nærværende og vakkert om et autistisk barn ... vekker både smil og rørelse samt en sjelden innsikt hos leseren." Dagsavisen "Når bråket etter årets bokhøst har lagt seg, vil det fremdeles finnes noen bøker igjen i hyllene som vil ha betydning i folks liv. Kjære Gabriel av Halfdan Freihow er en slik bok." Adresseavisen "En klok og lydhør kjærlighetserklæring." Bergens Tidende "Kjære Gabriel er intens lesning, svært velskrevet - og så blir vi litt klokere." Aftenposten

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788281691261
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 0.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

« «En utrolig fascinerende bok (...) Som leser blir man så grepet at man nesten ikke kan legge boken fra seg.»

Politiken

«Freihows ærlige skildring av deres forhold som varsomt balanserer frustrasjon, angst og iblant en skremmende usikkerhet, med glede og jubel, vil være særlig verdifull for familier som er berørt av autisme, men enhver som er interessert i en nærgående, finsnekret familieerindring, vil finne denne vanskelig å legge fra seg.»

Publishers Weekly

«Boka er modig og selvutslettende ... Halfdan Freihow skriver om det å komme til kort. Nettopp skildringen av kjærlig ufullkommenhet gjør boka sterk og betydningsfull.»

NRK

«En lärorik och vacker liten bok.»

Dagens Nyheter (S)

«En vakker formidling av det sammensatte forholdet mellom far og sønn.»

Library Journal

«For familier med autistiske børn må Kære Gabriel være som et trøstende brev, men Freihows sprog er af en sådan litterær kvalitet, at enhver anden læser vil fryde sig (...) Med Kære Gabriel har Freihow afsløret et sprogligt talent, der meget gerne må kaste flere bøger af sig.»

Weekendavisen

«Denne boka er noe av det vakreste som er skrevet på norsk.»

Dagbladet

«En medlevende skildring av livet med Gabriel og hans univers, fylt av respekt og kjærlighet.»

VG

«Kjære Gabriel er intens lesning, svært velskrevet - og så blir vi litt klokere.»

Aftenposten

«Klokt, nærværende og vakkert om et autistisk barn ... vekker både smil og rørelse samt en sjelden innsikt hos leseren.»

Dagsavisen