Samvirkelagsbestyrer Eirik Sevaldsens pizzabok

; Lars Petter Pettersen (Illustratør) ; Kate Hagen (Bidragsyter)

Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f. Les mer
Vår pris
327,-
Spar
72,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 327,-
Spar: 72,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple. I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.

Fakta