Pizza paradiso

hvordan lage verdens beste pizza

; Agnete Brun (Illustratør)

Endelig kommer Jan Vardøens pizzabok!



Boken gir oss en italiensk stemning der stikkordene er varme, lidenskap og fristende pizzaer. Fotograf og forfatter har vært i Napoli og tatt flotte og fargesterke stemningsbilder. Les mer
Vår pris: 349,-
(Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Jan Vardøen er pizzakonge. Sammen med fotografen Agnete Brun har han vært i Napoli for å hente hjem inspirerende rapporter og stemningsbilder. Og oppskrift på 35 herlige pizzaer.

Noe av det viktigste for å lage en vellykket pizza, er en god bunn. Vardøen viser deg hvordan du lager deigen, hvilken tekstur den skal ha, hvilket mel du bør bruke og hvordan den bør heves. Sausen er like viktig, den skal være enkel, men fyldig. Du får også tips om hva som passer å drikke til pizzaen. Og desserten, den er heller ikke glemt.

Bilder fra boka

Fakta