Kunsten å være kvinne

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Feminisme er altfor viktig til å bli overlatt til akademikere og intellektuelle. Humoristen Caitlin Moran skriver for alle kvinner med respekt for seg selv. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Endelig en frisk og morsom bok om kvinnesak og kvinneliv, helt uten moralisme, kjedelig politisering og sutring!

Det har aldri vært bedre å være kvinne enn i vår tid: Vi kan stemme, vi har p-pillen, og de har ikke brent hekser på bålet siden 1727. På den annen side gjenstår det noen gnagende spørsmål: Hvorfor må vi gjennom brasiliansk voksing? Må vi bruke Botox? Hater menn oss innerst inne? Og hvorfor er behåen så trang og vond og trusene så små?

Delvis selvbiografi, delvis kamprop - i Kunsten å være kvinne går den britiske humoristen Caitlin Moran løs på disse og andre presserende spørsmål og gir hardtslående svar som får deg til både å le og tenke. Vi følger henne gjennom en slitsom oppvekst, på jobben, i senga, på strippeklubb, gjennom mer eller mindre vellykkede forhold, fram til morsrollen og livet som lettere frustrert frue. Caitlin Moran har skrevet en bok alle kvinner med respekt for seg selv må ha under hodeputen.

Caitlin Moran (f. 1975) er en britisk journalist og svært populær tv-reporter og intervjuer. Kunsten å være kvinne har blitt en stor bestselger i Storbritannia og er solgt til en rekke land.

Fakta