DVD Lady og Landstrykeren

Lady og Landstrykerens romantiske middag i bakgården til Tonys restaurant er filmhistorie - akkurat som hele filmen! Landstrykeren er en hjemløs, men glad løshund som er vant til å klare seg selv. Lady er en søt, liten og bortskjemt cocker spaniel fra overklassen. Les mer

Vår pris: 179,-
Spar: 20,-
Veil. pris: 199,- (DVD)

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Lady og Landstrykerens romantiske middag i bakgården til Tonys restaurant er filmhistorie - akkurat som hele filmen! Landstrykeren er en hjemløs, men glad løshund som er vant til å klare seg selv. Lady er en søt, liten og bortskjemt cocker spaniel fra overklassen. Til tross for den ulike bakgrunnen oppstår det en romanse når de to plutselig møtes, langt utenfor Ladys trygge villatilværelse. En kveld inviterer Landstrykeren med seg Lady til sine gode italienske venner som driver en liten restaurant. Og under den romantiske stjernehimmelen forfører han Lady med spagettimiddag og stearinlys, til tonene av italiensk trekkspillmusikk. Men veien til evig lykke er lang. Mistenksomme nabohunder, hundefangere og skinnhellige siamesiske katter gjør sitt beste for å legge hindringer i veien.

Lady og Landstrykeren er et tidløst mesterverk og Walt Disneys 15. klassiker. Denne klassikeren er kanskje den mest kjære av alle Walt Disneys helaftens tegnefilmer, og kanskje den mest berømte kjærlighetshistorien noensinne. Filmen er med respekt tilegnet alle hunder - det være seg Ladyer eller Landstrykere.

Fakta