Nilsen og krabbene og krokodillemamma

Bli med hjem til Nilsen og storesøster Dina. Søte, sjarmerende og gjenkjennelige bøker fra hverdagen i en helt vanlig familie. Les mer
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-
Veil. pris: 299,- (Innbundet)

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

illustrasjon fra bokaBøkene om Nilsen og storesøster Dina er en ny, norsk småbarnsserie som tar barnefamiliers hverdager på kornet. Hovedboka inneholder de to bøkene Nilsen og krabbene og Nilsen og krokkodillemamma.

Nilsen og krabbene
Nilsen heter egentlig Nils, men de kaller han Nilsen. Nilsen og Dina er med pappa på stranda. De bader og fisker krabber, og Nilsen vil gjerne klappe de søte krabbene. Men det er ikke så lurt, for krabben klyper hardt, og plutselig ligger Nilsen i vannet. Heldigvis har han redningsvest på, så pappa kan fiske ham opp - nesten som en krabbe!

Humoristiske og glade bøker om det å være liten
Stavanger Aftenblad

Nilsen og krokodille-mamma
Nilsen får ikke være med når Dina og pappa skal perle - han river jo ned alle perlene hele tiden! Du kan hjelpe meg, sier mamma, men det synes ikke Nilsen er gøy. Han vil perle med Dina. Så gjemmer mamma seg - og da blir det morsomt for Nilsen også. Spesielt når hun dukker fram igjen! Men når pappa skal være med å leke, blir det bare skummelt.

Gjenkjennelse og humor
Bøkene om Nilsen og storesøster Dina har raskt blitt populære. Forfatter Bodil Vidnes-Kopperud treffer både store og små i denne søte, sjarmerende og gjenkjennelig småbarnsserien. Fargerikt og lekent illustrert av Anette Heiberg. Dette er bøker som med fordel kan leses om og om igjen.

Fakta

Om forfatterne

forfatterne Bodil Vidnes-Kopperud har arbeidet mye som teaterinstruktør og dramalærer for barn og ungdom. I tillegg leser hun inn lydbøker og oversetter tegnefilmer. Hun bor i Nittedal, med mann og to barn.
Anette Heiberg lager illustrasjoner som får både barn og voksne til å smile. Bildene hennes kjennetegnes av sterke farger og glede krydret med humor. Anette har illustrert over 20 barnebøker, og er publisert i Norge, Sverige, Danmark, USA og Korea.