Himmelens fange

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

Møt igjen de kjente og kjære karakterene fra Vindens skygge og Engelens spill.

Barcelona, julen 1957. Det er ett år siden Daniel og Bea giftet seg, de har fått sønnen Julian og bor sammen med faren til Daniel i bokhandelen Sempere & sønner. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Møt igjen de kjente og kjære karakterene fra Vindens skygge og Engelens spill.

Barcelona, julen 1957. Det er ett år siden Daniel og Bea giftet seg, de har fått sønnen Julian og bor sammen med faren til Daniel i bokhandelen Sempere & sønner. Fermín jobber fremdeles der, og nå er han travelt opptatt med å forberede sitt nært forestående bryllup med Bernarda. Men noe ser ut til å plage ham.
En morgen er Daniel alene i bokhandelen da en merkelig, haltende mann kommer inn. Han får øye på en av de dyreste bøkene i butikken, en vakkert illustrert utgave av Greven av Monte Cristo. Den fremmede kjøper den dyrebare boken. Så, til Daniels store sjokk, skriver han i den: "Til Fermín Romeo de Torres, som kom tilbake fra de døde og holder nøkkelen til fremtiden."
Daniel kan ikke motstå fristelsen til å følge etter den mystiske skikkelsen, noe som leder ham til en gammel fortelling om fangenskap, forræderi og en farlig rival ... En fortelling som ender med et besøk på De glemte bøkers kirkegård.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 378
ISBN: 9788205426887
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: El prisionero del cielo
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger