DVD The Hour Sesong 1

The Hour tar oss med bak kulissene til en gruppe personer som har fått i oppdrag å lage en ny ukentlig nyhetssending, kalt The Hour, som skal ta for seg de viktigste verdenshendelsene.I hjertet av serien møter vi tre journalister med svært forskjellig karakter: den gåtefulle produsenten Bel Rowley, en energisk og modig kvinne i en mannsdominert verden. Les mer

Vår pris: 179,-
Spar: 20,-
Veil. pris: 199,- (DVD)

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

The Hour tar oss med bak kulissene til en gruppe personer som har fått i oppdrag å lage en ny ukentlig nyhetssending, kalt The Hour, som skal ta for seg de viktigste verdenshendelsene. I hjerte av serien møter vi tre journalister med svært forskjellig karakter: den gåtefulle produsenten Bel Rowley, en energisk og modig kvinne i en mannsdominert verden. Hennes beste venn Freddy Lyon, en briljant og lidenskapelig reporter, og den sjarmerende Hector Madden, frontfiguren med gode forbindelser.

Idet Freddy dekker en betydningsfull, men kontroversiell sak, blir trioen viklet inn i et intenst samspill av politikk, ambisjoner og romanse, som antennes av et mystisk mord og kjølige konspirasjoner.

Fakta