Norsk

; Mette Randem (Illustratør)

Andreas Viestads kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer.


Over 100 gode og norske klassikere presentert på en enkel og moderne måte.

Lær deg å lage tradisjonsrike favorittretter til hverdags og fest. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Andreas Viestads kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer.


Over 100 gode og norske klassikere presentert på en enkel og moderne måte.

Lær deg å lage tradisjonsrike favorittretter til hverdags og fest. Du får også tips til hvordan du med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme og bakt laks med ingefær og soyasaus. Klassisk fårikål og honningglasert lammelår. Bacalao, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade?


Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på norsk tradisjonsmat. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem.


Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 247
ISBN: 9788202392840
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger