Guinness world records 2013

Tore Sand (Redaktør) ; Tore Sand (Oversetter)

Guinness World Records er her igjen. Med nye, vanvittige rekorder. Vi kan garantere deg at du aldri vil slutte å forundre deg over hvor mange rekorder som kan settes. Les mer
Vår pris: 296,-
Spar: 43,-
Veil. pris: 339,- (Innbundet)

Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Har verdensrekordene en øvre grense?
Det siste året har Guiness World Records gått gjennom ca 50 000 rekordforsøk. Av disse var det færre enn 5000 som kom gjennom nåløyet - fra verdens høyeste hund noensinne på (1,118 meter) og det dyreste kunstverket kjøpt på auksjon (119,9 millioner dollar, rundt 687 millioner kroner) til flest turer til toppen av Mount Everest (21). I årets utgave er temaet: Har verdensrekordene en øvre grense? Kommer man før eller siden til et punkt der de ikke lenger kan slås? Finnes det en makslengde for et menneskeliv? Hvor tunge vekter kan man løfte? Hvor høye tårn kan man bygge? Spørsmål som du ikke kan få et nøyaktig svar på, men som diskuteres i hvert eneste kapittel. Nyttig og interressant.

illustrasjon fra boka

Helt nytt i 2013-utgaven
I år kommer rekordene faktisk opp av sidene i boka, takket være den nye "utvidet virkelighet"-funksjonen. Det er en gratisapp som er tilgjengelig for alle som har en iphone/ipod Touch/iPad eller en android-enhet med kamera. I boka finner du en QR-kode du kan laste ned og vips så ser du rekordene våkne til liv med en 3D-animasjon.

Du kan også med en QR-kode lese mer om hvordan årets bok ble laget, samt bli med bak kulissene på kontoret til GWR og se på bilder og rekorder du aldri har sett før.

illustrasjon fra boka

Om Guinness World Records
Guinness World Records er den universelt anerkjente autoriteten når det gjelder rekordbrytende prestasjoner. Den årlige Guinness World Records-boken ble første gang utgitt i 1955, og den utgis i mer enn 100 land og på mer enn 25 språk. Det er en av de mestselgende bøkene gjennom tidene med et årlig salg på mer enn 3 millioner eksemplarer verden over.

  • 100 % nye eller oppdaterte rekorder og 100 % nye bilder.
  • Aktuell og "up-to-date" med rekordtemaer som barn og unge interesserer seg for.
  • En sikker julegavevinner!
  • Full pakke både med nyttig og interessant kunnskap og fakta OG de mest utrolige rekordene og crazy kuriosa.

Fakta