Nostalgisk kokebok

All mat kommer fra Ungarn en annerledes, humoristisk, lystig og nostalgisk bok om hverdagsmat og matglede fra tiden før taco, thaimat og sashimi fant veien til norske hverdagskjøkken. Mens kokkene er vår tids rockestjerner og selv fars kokekunster holder høyt internasjonalt nivå, var det husmødrene og ukebladjournalistene som satt på kjøkkenekspertisen på seksti- og syttitallet. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris kr 339,-

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris kr 339,-

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Mens kokkene er vår tids rockestjerner og selv fars kokekunster holder høyt internasjonalt nivå, var det husmødrene og ukebladjournalistene som satt på kjøkkenekspertisen på seksti- og syttitallet. Det var på den tiden da det eneste man kunne gjøre med maten, var å steke, koke, trekke og grille den. Man kunne til nød posjere, men helst ikke sautere.

Petter Schjerven gir her et gledelig og humoristisk gjensyn med en svunnen kulinarisk tid, og byr på klassikere som biff stroganoff, rullekake, landgang, fondue - og selvfølgelig alskens mat i aspik!

Boka inneholder matminner og oppskrifter fra både forfatteren selv og kjente norske matfolk, og er gjennomillustrert.

Fakta