300 sauser

fra hele verden

; Richard Jung (Illustratør) ; Bjørg Airen Raybo (Oversetter)

Paul Gayler


300 fantastiske sauser fra hele verden


Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og

smaker.


En god saus kan gjøre hele måltidet. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Paul Gayler


300 fantastiske sauser fra hele verden


Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og

smaker.


En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta,

eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger.


Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle.


Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis.


"Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph

Fakta