Studer med mål og mening

veien gjennom studiet

; Marit Greek

Hvordan lykkes du som student? Og hvordan gjør du studietiden din til en positiv, inspirerende og lærerik periode i livet?

Stikkordet er «deltakelse», det at du deltar aktivt i læringsmiljøet sammen med dine medstudenter, for eksempel i diskusjoner, samarbeidsprosjekter og veiledningssituasjoner. Les mer
Vår pris: 183,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 199,- (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Hvordan lykkes du som student? Og hvordan gjør du studietiden din til en positiv, inspirerende og lærerik periode i livet?

Stikkordet er «deltakelse», det at du deltar aktivt i læringsmiljøet sammen med dine medstudenter, for eksempel i diskusjoner, samarbeidsprosjekter og veiledningssituasjoner.
Studer med mål og meninger en håndbok for deg som vil studere eller allerede har startet på et studieløp. Boka handler om å være student, om hvilke krav som stilles, om studiemiljø, om hvordan du lærer, og om det å skrive fagtekster. Boka skal gi støtte og motivasjon i studiearbeidet og hjelp til å studere på en effektiv og hensiktsmessig måte. Du har flere ressurser som kan benyttes i læringsarbeidet enn du er klar over. Gjør deg kjent med og ta grep om egen læring!

Fakta