Statsråd vant spekeskinke

og andre lokale nyheter : de 100 beste sakene fra Misjonen på P4

; Johan Golden

Det krever sitt å fylle mediedøgnet i et land der det strengt tatt ikke skjer all verden. Dette er en finstemt hyllest til lokale nyheter fra hele landet. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

"Tomme for popcorn", "Sprekk i ruta" og "Statsråd vant spekeskinke" er kanskje ikke verdens mest hardtslående nyheter, men hva skal en stakkars journalist gjøre?

Komikerne Atle Antonsen og Johan Golden har samlet på slike godbiter i årevis og presentert dem i det populære radioprogrammet Misjonen. Her deler de høydepunkter fra samlingen sin i en bok som viser hva som egentlig foregår i kongeriket. Med sterke bidrag fra lokale kilder som Salangen-Nyheter, Porsgrunns Dagblad og Sirdølen går forfatterne systematisk til verks.

"Panikknyheter" er oppslag der journalisten har måttet tvinge fram en nyhet ti minutter før deadline. "Ønskenyheter" omfatter hvis-om-atte-nyheter basert på ting som kunne ha hendt hvis omstendighetene hadde vært annerledes. Og "Journalistpoesi" inneholder gripende forsøk på små hverdagsbetraktninger. Resultatet er en finstemt hyllest til lokale nyheter fra hele landet.

Fakta

Bla i boka