London

105 unike opplevelser

; Celine Irgens Aagaard (Illustratør)

Dette er London for viderekomne. Guiden viser veien til Londons severdigheter og hemmelige perler. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Ønsker du å se noe mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud's? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Med bakgrunn som journalist, moteblogger og fotograf har Celine Irgens Aagaard et lidenskapelig og mangeårig forhold til London. Her gir hun deg sine beste tips til hva du kan gjøre i storbyen, fra guidede løpeturer og karnevalet i Notting Hill via hemmelige barer og gode puber, til tedrikking, shopping, street art og byens beste takterrasser.

Celine Irgens Aagaards anbefalinger suppleres med insidertips fra London-kjennere som Jenny Skavlan, Olav Thon, Pia Tjelta, Tone Damli Aaberge, John Carew, Christer Falck, Vibeke Klemetsen og Per Sundnes. En sikker investering for et uforglemmelig opphold i London.

Fakta

Om forfatteren

Celine Irgens Aagaard (f.1976) elsker London og finner stadig ny inspirasjon og uoppdagede steder i den hektiske storbyen. Aagaard er over gjennomsnittet opptatt av mote, hun elsker gatekunst, krysser gjerne byen for å finne den beste grønne juicen og elsker å gå på skattejakt i byens mange markeder. Aagaard er journalist, moteblogger bak hippiehippiemilkshake, fotograf og moteekspert på TV2. Hun har intervjuet en rekke store personligheter i London i løpet av sin karriere, fra Rihanna og Justin Timberlake til Hugh Grant og Johnny Depp.