Omaggio telysestake 7,5 cm klar

Håndblåst telysholder i vakkert design fra Kähler Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 199,-

Leveringstid: Kommer 28.november

Mer om produktet

Herlig nyhet fra dansk designfavoritt Kähler: Omaggio-serien kommer nå i håndblåst glass! Den nye serien er lett, feminin og elegant i all sin enkelhet. Og som skapt for å får fram et moderne, nordisk uttrykk. Vi elsker gjennomsiktigheten som lar lyset funkle så vakkert igjennom og formen som har gjort Kähler til en av dansk design største suksesser.

Kähler-telysholderen i glass er håndblåst, hvilket gir designet en individuell, unik letthet og kvalitet. Hver enkelt telysholder går gjennom en prosess hvor flere dyktige håndverkere er med på å sikre at formgivningen er som den skal være. Denne prosessen gjør at den unike Omaggio-telysholderen får et vakkert design og topp kvalitet. Kombiner materialene glass og keramikk, og skap et sammenhengende uttrykk ved å velge favoritter i samme fargepalett, f.eks blåtoner. Eller miks og match med vaser fra samme serie.

Telysholderen fås i tre vakre farger: klar, stålblåblå og plomme.

Anbefalinger og vedlikehold:
Produktet er laget av håndblåst glass og deretter dekorert for hånd. På grunn av håndverksprosessene og materialets egenskaper, vil små luftbobler formes i materialet. Hvis du har fått stearin på produktet, kan du med fordel helle varmt vann over produktet. Dette vil få stearinen til å smelte, slik at du lett kan tørke den av. Produktet tåler ikke oppvaskmaskin.

Fakta