Recipe For Men Facial Scrub

Recipe for Men

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Les mer
Vår pris: 199,-

Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Mer om produktet

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Recipes diskrete dufter er utviklet i parfymebyen Grasse i Frankrike. Barberings- og rengjøringsgeléene har en oppfriskende mintduft med innslag av sitrus. Fuktighetskremene og øyegeléen dufter mildt av skog og grønne løv. Alle produktene har en PH-verdi som er tilpasset menns hud.

Om produktet:
Recipe For Men Facial Scrub er en peelinggel som skånsomt fjerner døde hudceller og frisker opp huden. Den tar bort overskuddstalg og minimerer porer. Nøkkelingredienser: Peelende mikropartikler som fjerner døde hudceller, og gir huden tilbake sin naturlige glans. Sebustop (ekstrakt av ingefær, kanel og pimpinella) som fjerner overskuddstalgen og gir en matt overflate.

Fakta