Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Alvorlige psykiske lidelser hos barn og ungdom

psykoser og psykoselignende tilstander

Kan barn ha psykose? Hvordan kan vi oppdage at en ungdom har psykotiske symptomer? Hvordan skal hjelpeapparatet møte unge mennesker som sliter med psykoser og alvorlige psykiske vansker?
Ved hjelp av forskning, bred klinisk erfaring og en rekke praksisnære eksempler gir forfatteren svar på disse og flere spørsmål om alvorlige psykiske lidelser hos barn og unge. Les mer

589,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Kan barn ha psykose? Hvordan kan vi oppdage at en ungdom har psykotiske symptomer? Hvordan skal hjelpeapparatet møte unge mennesker som sliter med psykoser og alvorlige psykiske vansker?
Ved hjelp av forskning, bred klinisk erfaring og en rekke praksisnære eksempler gir forfatteren svar på disse og flere spørsmål om alvorlige psykiske lidelser hos barn og unge. I boken får du innsikt i temaer som:

- psykoser, psykoseliknende symptomer og risikotilstander

- diagnoseforståelse, diagnostisering og differensialdiagnoser

- hjelpsøking og utredning

- familie- og nettverkssamarbeid

- betydningen av tidlig innsats

Kunnskap om psykoser hos barn og ungdom er sparsom. Utviklingen av en alvorlig psykisk lidelse hos unge mennesker skjer gradvis, og for helsepersonell kan møtet med denne pasientgruppen være utfordrende og fylt med dilemmaer.

Boken har til hensikt å avlive myter, redusere stigma, og ikke minst gi håp til foreldre, helsepersonell, behandlere og de unge selv.

"Boken er et etterlengtet og viktig norsk bidrag og kan anbefales på det varmeste." Tidsskrift for Den norske legeforening

"Samlet formidler boken på en god måte oppdatert kunnskap om vurdering, utredning og behandling av psykosetilstander hos unge." Tidsskrift for Norsk psykologforening

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
287
ISBN
9788205481923
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

B
Benedicte – 12.05.2016

– Her er det mye å lære.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alvorlige psykiske lidelser hos barn og ungdom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv