Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva snakker vi om når vi snakker om abort?

Abort engasjerer. Ikke så rart, det er høyst personlig, og samtidig en lovregulert offentlig sak. Det handler om -vanskelige valg for den enkelte og viktige verdier for -samfunnet. Det er knyttet til sterke følelser og gjenstand for harde debatter. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Abort engasjerer. Ikke så rart, det er høyst personlig, og samtidig en lovregulert offentlig sak. Det handler om -vanskelige valg for den enkelte og viktige verdier for -samfunnet. Det er knyttet til sterke følelser og gjenstand for harde debatter.

Antallet utførte aborter har falt jevnt og trutt siden vi fikk loven om selvbestemt abort i 1978. Kun en håndfull av de som søker seinabort i nemnd får nei. Dette er i seg selv et tegn på at debatten handler om mer enn antall uker for selvbestemmelse og spørsmålet om nemnd versus ikke nemnd.

Men den offentlige samtalen rundt abort er for dårlig, mener Kjersti Sandvik og Grethe Fatima Syéd. I denne boken diskuterer de abort også i andre perspektiver enn de som oftest når avisoverskrifter og kommentarfelt. De intervjuer helsepersonell, samfunnsdebattanter og kvinner som har erfaringer med abort. Resultatet er en bok som gir nye innfallsvinkler og grundigere svar på spørsmålet Hva snakker vi om når vi snakker om abort?

Ethvert samfunn trenger en god diskusjon om abort. Denne boken gir viktige bidrag til at en slik diskusjon kan føres.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Språk
Bokmål
ISBN
9788256025411
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Hva snakker vi om når vi snakker om abort?

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva snakker vi om når vi snakker om abort?:

Senabort

Signe Veierud Busch
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv