SketchUp for byggfag

Denne boka er beregnet for elever i videregående skole og nybegynnere i SketchUp.
Meningen med boka er at elevene ved Vg1 bygg- og anleggsteknikk skal kunne nå de 5 kompetansemålene i læreplan, som omhandler tegning, ved å bruke SketchUp. Les mer
Vår pris
560,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 560,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Denne boka er beregnet for elever i videregående skole og nybegynnere i SketchUp.
Meningen med boka er at elevene ved Vg1 bygg- og anleggsteknikk skal kunne nå de 5 kompetansemålene i læreplan, som omhandler tegning, ved å bruke SketchUp. Grunnleggende ferdigheter i Bygg- og anleggsteknikk innebærer å anvende digitalt verktøy til å tilvirke tegninger. Denne boka gjør dette mulig.
SketchUp befinner seg et sted mellom Minecraft og arkitektprogrammene ArchiCAD og Revit. Dette gjør at SketchUps 3D-modellering oppfattes som morsomt og engasjerende.
I denne boka lærer du det som i dag heter SketchUp Pro. Boka er laget med tanke på PC, men fungerer fint for MAC.
Oppstarten inneholder mappestruktur, innlogging og innføring. Første oppgave foregår trinn-for- trinn, klikk for klikk. Man forstår raskt det grunnleggende, så etter hvert går det noe raskere fram. Elevene kan følge boka på egen hånd, eller følge lærer på projektor og lerret.
I oppgavene blir det gitt instruksjoner sammen med bilder. Oppgavene er reelle oppgaver fra byggfag som Krysset og Hytta. Enkle hus og takkonstruksjoner, samt skolebygningen og Google Maps er oppgaver for å lære seg verktøyene i SketchUp. Målsetting, bilder, tekst, layer og utskrift osv. ligger inne i oppgavene.

Fakta