SketchUp

enkelt terreng, bygninger og objekter

; Ingolf Sundfør (Illustratør)

Denne boka er beregnet for nybegynnere i SketchUp.
SketchUp er uten tvil det mest brukervennlige og morsomme 3D-modelleringsprogramet på markedet. På BIM-tekniker-studiet på Fagskolen Oslo og Akershus brukes denne boka som en innledning til undervisningen i Bygnings Informasjons Modellering (BIM). Les mer
Vår pris
540,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 540,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Denne boka er beregnet for nybegynnere i SketchUp.
SketchUp er uten tvil det mest brukervennlige og morsomme 3D-modelleringsprogramet på markedet. På BIM-tekniker-studiet på Fagskolen Oslo og Akershus brukes denne boka som en innledning til undervisningen i Bygnings Informasjons Modellering (BIM).
I denne boka lærer du SketchUp Make, dvs ikke PRO-versjonen.
Boka er full av instruktive bilder med forklaringer i en trinn-for-trinn gjennomgang. Modelleringa av terreng med bygninger forklares nøye til å begynne med. Etter hvert satses det på at leseren har skjønt de grunnleggende forklaringene, og kun nye eksempler blir vist. Leseren må i stor grad selv finne ut av hvordan området skal modelleres ut fra instruksjonene som er gitt. Selv for nybegynnere i SketchUp skal dette gå greit.
Ved modelleringa av en container og en murerskje er det gitt instruksjoner som en LEGO eller IKEA-bruksanvisning, detaljerte stegvise bilder med nøyaktige forklaringer.

Fakta