Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Interkommunalt samarbeid i Norge

former, funksjoner og effekter

Interkommunalt samarbeid er kommet høyt på den politiske dagsordenen. Denne boken gir først en oversikt over sentrale teorier brukt til å analysere samarbeid mellom kommuner. Dernest gjennomgås interkommunalt samarbeid i Norge: hva det er, hva det samarbeides om, og hvordan det kan organiseres. Les mer

489,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Interkommunalt samarbeid er kommet høyt på den politiske dagsordenen. Denne boken gir først en oversikt over sentrale teorier brukt til å analysere samarbeid mellom kommuner. Dernest gjennomgås interkommunalt samarbeid i Norge: hva det er, hva det samarbeides om, og hvordan det kan organiseres. Videre gir boken en systematisk oversikt over nasjonal og internasjonal forskning på hva slags effekter det interkommunale samarbeidet gir, både når det gjelder økonomi og kvalitet, og når det gjelder politisk styring og ansvar. I tillegg drøftes det hvorvidt interkommunalt samarbeid kan være et alternativ til kommunesammenslåing eller ikke.
Boken er essensiell for akademikere som forsker på kommuner generelt og interkommunalt samarbeid spesielt. Den er også sentral for ansatte og politikere i norske kommuner samt studenter.
Dag Ingvar Jacobsen er dr.philos. og professor ved Universitetet i Agder. Han har gjennomført flere store empiriske undersøkelser, og publisert både bøker og artikler om organisasjon og ledelse, statsvitenskap og metode. Han er en mye brukt foredragsholder i Norge og resten av Norden.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
236
ISBN
9788245040081
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Interkommunalt samarbeid i Norge:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Flukta

Robert Muchamore
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv