Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gravemaskiner

Gjennom morsomme illustrasjoner og klaffer som kan åpnes, får barna svar på mange forskjellige spørsmål de har om gravemaskiner. Hva er en gravemaskin? Hvordan frakter man en gravemaskin på veien? Hva kan man få til med en gravemaskin? Boken inneholder små, enkle tekster - dette er et godt utgangspunkt for læring gjennom lek. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager
Gjennom morsomme illustrasjoner og klaffer som kan åpnes, får barna svar på mange forskjellige spørsmål de har om gravemaskiner. Hva er en gravemaskin? Hvordan frakter man en gravemaskin på veien? Hva kan man få til med en gravemaskin? Boken inneholder små, enkle tekster - dette er et godt utgangspunkt for læring gjennom lek.

Medlemsvurdering:
Guttene på 3 år elsker den! Vi har lest den hver kveld i 3 uker, og de drar den med seg overalt. De planlegger kva type maskiner de skal kjøre, og elsker å åpne klaffene, slik at for eksempel det lille hullet, blir stort!

Bente

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251662406
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Der Bagger
Format
20 x 18 cm
Serie
Smarte små

Kunders vurdering

B
Bente – 26.11.2020

– Guttene på 3 år elsker den! Vi har lest den hver kveld i 3 uker, og de drar den med seg overalt. De planlegger kva type maskiner de skal kjøre, og elsker å åpne klaffene, slik at for eksempel det lille hullet, blir stort!

G
Gudrun Hsugestøyl – 09.01.2019

– Kjempepopulær hos en toåring med en far som kjører gravemaskin.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gravemaskiner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv