Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Legehåndboka i akutt- og allmennmedisin

Denne boken gir innføring i akutt- og allmennsykdommer. Dette er ikke en lærebok, men en praktisk håndbok som støtter leger i det daglige legearbeidet. Boken kan ikke erstatte legepasient-kontakten. Målgruppen for denne boken er legestudenter, LIS 1 (tidligere kalt turnusleger) og allmennleger. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken gir innføring i akutt- og allmennsykdommer. Dette er ikke en lærebok, men en praktisk håndbok som støtter leger i det daglige legearbeidet. Boken kan ikke erstatte legepasient-kontakten. Målgruppen for denne boken er legestudenter, LIS 1 (tidligere kalt turnusleger) og allmennleger. Boken kan også brukes av alle andre leger, sykepleiere, fysioterapeuter, kiropraktorer, legevaktpersonell, helsesekretærer, ambulansepersonell og annet helsepersonell som har kontakt med pasienter. Boken er skrevet i løpet av flere år, med kontinuerlig oppdatering. I en travel hverdag har ikke leger og legestudenter nok tid til å lese. Derfor er boken kort og konsist. Første del av boken består av 13 kapitler og handler om symptomatologi og symptomdiagnose. Del 2, som også har 13 kapitler og utgjør hoveddelen av boken, presenterer vanlige sykdommer og tilstander i akuttog allmennmedisin. Alle sykdommer og tilstander i denne del av boken er beskrevet med definisjon, etiologi, symptomer, utredning og funn, differensial diagnose, tiltak og behandling, og komplikasjoner. Medisinsk hastetilstand som krever ØH innleggelse, er merket med rødt flagg (grå farge i boken). Utgave 1 kom i salg 12. feb 2019.

Utgave 2 fra 2020 er oppdatert og utvidet med et nytt kapitel om intoksikasjoner (forgiftninger). Dette kapitelet handler om medikamentell forgiftning, rusmiddelforgiftning og forgiftning med kjemikalier og gasser. Denne utg. inneholder 736 sider.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
736
ISBN
9788230023167
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Legehåndboka i akutt- og allmennmedisin:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Syria

Cecilie Hellestveit
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv