Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mot stjernene

om nødvendigheten av å sette seg de høyeste mål

Dette er bok nummer to i Carsten Jensens pamflettserie. Første bok, Kjellermennesker, utkom høsten 2018. Bøkene tar for seg brennaktuelle spørsmål i Europa i dag, og konseptet er bygget rundt korthugde og skarpe tekster, med en hyppig utgivelsesfrekvens. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager
Dette er bok nummer to i Carsten Jensens pamflettserie. Første bok, Kjellermennesker, utkom høsten 2018. Bøkene tar for seg brennaktuelle spørsmål i Europa i dag, og konseptet er bygget rundt korthugde og skarpe tekster, med en hyppig utgivelsesfrekvens. Første bind tok for seg populisme, flyktningkrise, innvandringsdebatt og klimautfordringer. Carsten Jensen bekrefter med denne pamflettserien sin status som et kritisk-litterært enkeltmannsforetak i nordisk offentlighet.

Den nye utgivelsen henvender seg til unge mennesker i Europa i dag. Det er fremtiden som en åpen arena for drømmer og kritiske ideer, for selvrealisering og samfunnsendring, for det uhørte og det usagte. Hva er talent? Hva er kritikk? Hva er rettferdighetssans? Hva vil det si å være en generasjon? Den tyske sosiologen Ulrich Bech har omtalt de unge i dag som en side-effekts generasjon - barn av smarttelefoner og internett. Hva betyr denne nye teknologien for de unges opprør? Vil den finne en form som vi overhodet ikke vil gjenkjenne, eller vil alt opprør bare utebli? Med utgangspunkt i møter med unge, tv-serien SKAM med mer, undersøker Carsten Jensen hvem de unge i dag er. Representerer de en kosmopolitisk jeg-svak og vi-sterk mennesketype, eller en marginalisert generasjon av avmektige? Er et ungdomsopprør kun meningsfullt hvis det har et tydelig mål og gjelder for alle? Klimaforandringene truer vår fremtid. Når faren er som størst, bør da drømmene også være det?

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
168
ISBN
9788232802067
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Mod stjernerne
Format
21 x 13 cm
Serie
Pamflette 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mot stjernene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

M

Antonio Scurati
Innbundet 
419,- 479,-
 
Camille
99,-

Camille

Pierre Lemaitre
Innbundet 
99,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv