Linn Skåber/Lisa Aisato: Til de voksne
Til de voksne - Linn Skåber

Til de voksne

; Lisa Aisato (Illustratør)

«For en nydelig bok!»

, VG Terningkast 5

Ny braksuksess! Linn Skåber og Lisa Aisato har laget en nydelig bok, Til de voksne. Aisatos unike bilder følger Skåbers små betraktninger, fylt av humor og alvor, om livet – slik det ER.

Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Til deg og meg

Linn Skåber og Lisa Aisato har laget en nydelig bok, Til de voksne. Aisatos unike bilder følger Skåbers små betraktninger, fylt av humor og alvor, om livet – slik det ER. 

Som voksne er vi ferdige med ungdomstidens kaos, vi skal stå støtt i oss selv. Men vet vi egentlig hvem vi er, og greier vi å beholde nysgjerrigheten på livet? Gleder vi oss fortsatt over alt det fine? 

«Den er varm og vakker, sår og trist, men også veldig gøyal innimellom ... Lisa Aisatos tegninger er stor fortellerkunst, det er litt av et blikk hun har.»

Trine Saugestad Hatlen, VG

Med humor og alvor
Linn Skåber har hentet fra sine egne og andres erfaringer til å skrive fiktive monologer – små historier – der hun pirker borti «voksenheten» til de voksne – eller de «voksende» som hun kaller dem. Med muntert blikk og sin unike evne til å fortelle historier har hun samlet betraktninger om rynker og treningshysteri, om ensomhet, lyst og begjær, store og små bekymringer, samlivsbrudd, kjærlighet og lukter vi aldri glemmer.

En juvel av en bok
Boka er nydelig illustrert av Lisa Aisato, som er viden kjent for sine stemningsfulle, ærlige og originale bilder. Hun har blant annet skapt illustrasjonene til Snøsøsteren og Livet – illustrertTil de voksne er en oppfølger til braksuksessen Til ungdommen, som er en av de hundre mest solgte bøkene forrige tiår. Boka ble teaterstykke og er fanget opp av begeistrede utenlandske forleggere: «En juvel av en bok!» 

«Jeg blir igjen slått av hvor god den multibegavede Linn Skåber er til å skrive skjønnlitteratur.» 

Cathrine Krøger, Dagbladet

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Trine Saugestad Hatlen, VG
Terningkast 5 Cathrine Krøger, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pitch forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 286
ISBN: 9788293551805
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 16 cm
Nr: 8169330
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Linn Skåber (f. 1970) er skuespiller, komiker, tekstforfatter og forfatter. Hun er kjent fra teaterscenen og tv, og har tidligere gitt ut boka Til ungdommen, som fikk Riksmålsforbundets barne- og ungdomsbokpris, og 30 dager i april 2020

Lisa Aisato (f. 1981) er illustratør, forfatter og billedkunstner. Hun er mest kjent for boka Snøsøsteren, som hun laget sammen med Maja Lunde, Til ungdommen, som hun laget med Linn Skåber, og Livet – illustrert. Hun har også illustrert Tambar-bøkene til Tor Åge Bringsværd og bildeboka Snart sover du, som hun laget i samarbeid søsteren Haddy Njie. 

«For en nydelig bok!»

, VG Terningkast 5

«Multibegavelsen Linn Skåber viser igjen hvor god hun er til å skrive skjønnlitterært.»

, Dagbladet Terningkast 5