Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lineær algebra

med en innføring i lineær programmering

Lineær algebra gir en innføring i vektor- og matriseregning. Det er lagt vekt på å gjøre leseren fortrolig med stoffet gjennom å vise anvendelser innen økonomi og naturvitenskap.

Det forutsettes ikke kunnskaper i matematikk utover minimumsvarianten fra allmennfaglig studieretning, bortsett fra i noen få avsnitt og i noen spesielle eksempler og oppgaver. Les mer

549,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Lineær algebra gir en innføring i vektor- og matriseregning. Det er lagt vekt på å gjøre leseren fortrolig med stoffet gjennom å vise anvendelser innen økonomi og naturvitenskap.

Det forutsettes ikke kunnskaper i matematikk utover minimumsvarianten fra allmennfaglig studieretning, bortsett fra i noen få avsnitt og i noen spesielle eksempler og oppgaver. Flere av avsnittene i denne fjerde utgaven er omskrevet. Boken har flere eksempler og oppgaver og en mer utførlig fasit. Det er også lagt vekt på bedre typografi og illustrasjoner.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
312
ISBN
9788200223696
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
1996
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

K
Kristin – 08.11.2006

– Mange studenter kommer borti denne boken i løpet av studietiden sin, både økonomistudenter og matematikkstudenter, for å nevne noen. Det har vært en mangel på gode norskspråklige bøker om matematikk på universitetsnivå, men dette er et unntak fra regelen. Sydsæter har skrevet flere gode lærebøker i matematikk, og dette er ikke noe unntak. Sydsæter fremstiller lineær algebra og lineær programmering på en grundig og logisk måte, og gjør ellers ganske tungt tilgjengelig stoff forståelig for de fleste. Språket er godt, og regningen underveis i eksemplene er svært godt forklart. Oppgavene er gode, og har en del av dem har en utfyllende fasit. Illustrasjonene er også pene og lette å tolke. Definitivt verd pengene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lineær algebra:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv