BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fornybar energi

Vår moderne verden har et enormt behov for tilgang på energi i form av elektrisitet, varme og drivstoff. Fossile energikilder, som har dominert til nå, er ikke bare skadelige for miljø og klima, de tar også slutt en gang. Les mer

699,-
Paperback
Ventes til lager 17.06.2024
Vår moderne verden har et enormt behov for tilgang på energi i form av elektrisitet, varme og drivstoff. Fossile energikilder, som har dominert til nå, er ikke bare skadelige for miljø og klima, de tar også slutt en gang. Derfor er fornybar energi veien fremover, men er det helt uten ulemper og utfordringer?

I denne læreboka får du en grunnleggende innføring i energisystemets oppbygning, og en forståelse av de fysiske størrelsene og prinsippene som ligger til grunn for utvinning av energi fra ulike kilder. Hva innebærer det i praksis når vi skal gå fra fossilsamfunnet til fornybarsamfunnet?

Egne kapitler er viet innføring i de fornybare energikildene vannkraft, vindkraft, bioenergi, solenergi, geotermisk energi og havenergi. Her går forfatterne inn på alt fra produksjon, bruk og potensiale nasjonalt og globalt, til hvordan du regner på effekt og energiproduksjon. Alle kapitlene har (regne)oppgaver med fasit.

Læreboka er skrevet for ingeniørstudenter og andre studenter som har valgt en utdanning der fornybar energi inngår.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788215065656
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Fornybar energi
Format
26 x 19 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fornybar energi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv