Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

De gode gjerninger

Snåsamannen forteller

En bok full av hjertevarme og klokskap, formidlet av en folkehelt.

«Snåsamannen» Joralf Gjerstad har tjent sine medmennesker i store deler av sitt 86 år gamle liv. Gjennom tidligere utgivelser har han truffet en nerve hos leserne sine, og han har fått talløse oppfordringer om å skrive mer om sitt eventyrlige liv. Les mer

399,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En bok full av hjertevarme og klokskap, formidlet av en folkehelt.

«Snåsamannen» Joralf Gjerstad har tjent sine medmennesker i store deler av sitt 86 år gamle liv. Gjennom tidligere utgivelser har han truffet en nerve hos leserne sine, og han har fått talløse oppfordringer om å skrive mer om sitt eventyrlige liv. I denne boka deler han sine tanker og opplevelser rundt det å ha synske og helbredende evner. Budskapet er enkelt og allmenngyldig: «Det er ingen tvil, vi mennesker er skapt for å tjene det gode.» Gjerstad forteller om hva som skal til for å gjøre gode gjerninger, om mennesker han har møtt, om liv og død og om kreftene rundt oss som vil oss godt. Alt fortalt med hans jordnære og ekte språk.

Joralf Gjerstad (f. 1926 i Snåsa) er kjent som synsk og som helbreder med "varme hender". Han har tidligere gitt ut flere bøker om historiske temaer og om seg selv, og Ingar Sletten Kolloens bok "Snåsamannen" er en av de største suksessene i norsk forlagshistorie. I 2016 kom filmen «Mannen fra Snåsa» av Margreth Olin.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242144171
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Mona Steen Brenden – 26.01.2016

– De gode gjerninger

Oppdag mer

Bøker som ligner på De gode gjerninger:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv