Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Å finne tonen

om musikk og demens

Å finne tonen - om musikk og demens handler om musikk i demensomsorgen. Forfatteren har praktisert som musikkterapeut i mange år på sykehjem og innenfor alderspsykiatri og har erfart at sang og musikk ofte kan være en døråpner til kontakt og hjelp til et meningsfylt samvær. Les mer

317,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Å finne tonen - om musikk og demens handler om musikk i demensomsorgen. Forfatteren har praktisert som musikkterapeut i mange år på sykehjem og innenfor alderspsykiatri og har erfart at sang og musikk ofte kan være en døråpner til kontakt og hjelp til et meningsfylt samvær. Hennes ønske er at denne boka bidrar til at flere blir inspirert til å bruke musikk, og at mange personer med demens gjennom musikken kan oppleve gode stunder.

Boka henvender seg til studenter i helse- og sosialfaglige utdanninger, i musikk- og helseutdanning eller musikkterapiutdanning. Den henvender seg også til helse- og omsorgspersonell som arbeider med personer med demens på dagsenter, i hjemmetjenesten eller på sykehjem. Pårørende, slektninger eller venner av personen med demens kan også finne nye tips og inspirasjon til musikalsk aktivitet.

Boka består av fem deler:
1: Hvorfor musikk?
2: Musikkbruk, samarbeid og lydmiljø
3: Musikk i miljøarbeid og omsorg
4: Musikkterapi
5: Ressurser

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
183
ISBN
9788280614483
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Å finne tonen
Format
26 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å finne tonen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Om drap

Pål Grøndahl
Paperback 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv