Å finne tonen - Tone Sæther Kvamme

Å finne tonen

om musikk og demens

Å finne tonen - om musikk og demens handler om musikk i demensomsorgen. Forfatteren har praktisert som musikkterapeut i mange år på sykehjem og innenfor alderspsykiatri og har erfart at sang og musikk ofte kan være en døråpner til kontakt og hjelp til et meningsfylt samvær. Les mer
Vår pris
317,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 317,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Å finne tonen - om musikk og demens handler om musikk i demensomsorgen. Forfatteren har praktisert som musikkterapeut i mange år på sykehjem og innenfor alderspsykiatri og har erfart at sang og musikk ofte kan være en døråpner til kontakt og hjelp til et meningsfylt samvær. Hennes ønske er at denne boka bidrar til at flere blir inspirert til å bruke musikk, og at mange personer med demens gjennom musikken kan oppleve gode stunder.

Boka henvender seg til studenter i helse- og sosialfaglige utdanninger, i musikk- og helseutdanning eller musikkterapiutdanning. Den henvender seg også til helse- og omsorgspersonell som arbeider med personer med demens på dagsenter, i hjemmetjenesten eller på sykehjem. Pårørende, slektninger eller venner av personen med demens kan også finne nye tips og inspirasjon til musikalsk aktivitet.

Boka består av fem deler:
1: Hvorfor musikk?
2: Musikkbruk, samarbeid og lydmiljø
3: Musikk i miljøarbeid og omsorg
4: Musikkterapi
5: Ressurser
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aldring og helse
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 183
ISBN: 9788280614483
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger