Dagaktivitetstilbud for personer med demens - Elin H. Aarø Strandli

Dagaktivitetstilbud for personer med demens

en håndbok

Elin H. Aarø Strandli (Redaktør) ; Jørgen Wagle (Redaktør) ; Kjersti Wilson (Redaktør)

I 2020 fikk kommunene en lovfestet plikt til å ha dagaktivitetstilbud til hjemmeboende personer med demens. Denne håndboka gir oppdatert kunnskap om hvordan en kommune kan etablere og drive dagaktivitetstilbud for denne pasient- og brukergruppa. Les mer
Vår pris
255,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 255,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I 2020 fikk kommunene en lovfestet plikt til å ha dagaktivitetstilbud til hjemmeboende personer med demens. Denne håndboka gir oppdatert kunnskap om hvordan en kommune kan etablere og drive dagaktivitetstilbud for denne pasient- og brukergruppa. Håndboka vil være aktuell for ansatte i kommunen som skal jobbe med planlegging og etablering av nye dagaktivitetstilbud til hjemmeboende personer med demens og personell som arbeider på slike tilbud.

Boka tar utgangspunkt i punkter som kan være viktige ved planlegging av dagaktivitetstilbud, og setter deretter fokus på etablering og drift. Til slutt i boka er det en innføring i juridiske aspekter som vurderes som sentrale i denne forbindelsen. Her gis det blant annet en introduksjon av aktuelle lover og sentrale rettigheter for pasienter, brukere og nærmeste pårørende. Ved etablering av dagaktivitetstilbud oppfordres det til å tenke nytt og kreativt, og vi håper at denne håndboka kan bidra til det. Håndboka er laget av Aldring og helse på oppdrag fra Helsedirektoratet, og er en revidering av utgaven fra 2012.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aldring og helse
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 103
ISBN: 9788280615183
Utgave: 2. utg.
Format: 30 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger