Demens

sykdommer, diagnostikk og behandling

Knut Engedal (Redaktør) ; Per Kristian Haugen (Redaktør)

Boka er rettet mot universiteter og høyskoler, og vil være nyttig for helsepersonell som møter personer med demens i sitt arbeid. To av nestorene innenfor arbeidet med demens i Norge i en årrekke, Knut Engedal og Per Kristian Haugen, er redaktører. Les mer
Vår pris
625,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 625,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Boka er rettet mot universiteter og høyskoler, og vil være nyttig for helsepersonell som møter personer med demens i sitt arbeid. To av nestorene innenfor arbeidet med demens i Norge i en årrekke, Knut Engedal og Per Kristian Haugen, er redaktører. De har fått med seg et knippe av de mest fremtredende fagfolkene på demens i landet som bidragsytere.
Demens - sykdommer, diagnostikk og behandling gir et helhetlig perspektiv og et solid faglig grunnlag, for å kunne ivareta personer med demens. Boka fokusere på at omsorg, utredning og behandling skal være tilpasset hver enkelt person med demens og hans eller hennes nærstående.
Boka tar utgangspunkt i at ulike typer demens og de ulike utviklingstrinn i demensforløpet vil gi seg forskjellig utslag psykologisk, atferdsmessig, motorisk og i dagliglivets fungering.

Fakta