Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pårørende til personer med demens

om å forstå, involvere og støtte de pårørende

Aktuell og viktig bok for pårørende til personer med demens.
67.000 personer i Norge har en demenssykdom, og mange av dem bor hjemme og får omsorg av sine pårørende. I fremtiden vil omsorgen i stadig større grad ytes i hjemmet, der familien er en aktiv omsorgsaktør. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Aktuell og viktig bok for pårørende til personer med demens.
67.000 personer i Norge har en demenssykdom, og mange av dem bor hjemme og får omsorg av sine pårørende. I fremtiden vil omsorgen i stadig større grad ytes i hjemmet, der familien er en aktiv omsorgsaktør. Utfordringen for den offentlige helsetjenesten blir derfor ikke bare å utvikle omsorgstilbudet til personer med demens, men også å utvikle kunnskap og kompetanse om hvordan en skal forstå og samhandle med familien til den syke.

Denne boken henvender seg til studenter ved helsefagutdanninger på bachelor- og masternivå og helsepersonell som arbeider med personer med demens og deres pårørende.

Boken bygger på teori og forskning om temaet. Pårørendes egne beretninger står sentralt i teksten, og det legges spesiell vekt på samhandling og dialog mellom pårørende og helsepersonell.

Gjennom å forstå de pårørendes reaksjoner og fokusere på deres ressurser, ønsker og mål, og ved å involvere dem i alle faser av demenssykdommen, kan personer med demens og deres pårørende få et bedre liv med sykdommen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
223
ISBN
9788205399372
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pårørende til personer med demens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv