Seksualitet og demens - Siren Eriksen

Seksualitet og demens

et veiledningshefte for helse- og omsorgspersonell

Siren Eriksen (Redaktør)

Heftet «Seksualitet og demens» belyser temaet fra ulike perspektiver med eksempler fra pleie- og omsorgshverdagen. Heftet kombinerer teori og praksis, og det kan leses av den enkelte medarbeider eller fungere som opplæringsmateriell i personalgrupper som ønsker å fordype seg i temaet. Les mer
Vår pris
122,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 122,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Heftet «Seksualitet og demens» belyser temaet fra ulike perspektiver med eksempler fra pleie- og omsorgshverdagen. Heftet kombinerer teori og praksis, og det kan leses av den enkelte medarbeider eller fungere som opplæringsmateriell i personalgrupper som ønsker å fordype seg i temaet.

Vi tar utgangspunkt i at seksualitet er et grunnleggende, menneskelig behov og ønsker først og fremst å sette fokus på seksualitet som ressurs. Men vi er også klar over at det noen ganger oppstår utfordringer rundt demens og seksualitet og heftet berører også dette.

Heftet kan leses av alle, men er i første rekke rettet mot helse- og omsorgspersonell, studenter, ledere og andre beslutningstakere innenfor eldrehelse.

Dette heftet tar utgangspunkt i «Sexualitet och demenssjukdom - En skrift för dig som arbetar med personer som har demenssjukdom». Heftet ble utgitt av Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Västra Götalandsregionen og Svenskt Demenscentrum i 2017. Aldring og helse har på oppdrag fra Helsedirektoratet, oversatt og bearbeidet innholdet til norske forhold. Redaktør har vært Siren Eriksen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aldring og helse
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 56
ISBN: 9788280615343
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger