BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Seksualitet og demens

et veiledningshefte for helse- og omsorgspersonell

Heftet «Seksualitet og demens» belyser temaet fra ulike perspektiver med eksempler fra pleie- og omsorgshverdagen. Heftet kombinerer teori og praksis, og det kan leses av den enkelte medarbeider eller fungere som opplæringsmateriell i personalgrupper som ønsker å fordype seg i temaet. Les mer

122,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Heftet «Seksualitet og demens» belyser temaet fra ulike perspektiver med eksempler fra pleie- og omsorgshverdagen. Heftet kombinerer teori og praksis, og det kan leses av den enkelte medarbeider eller fungere som opplæringsmateriell i personalgrupper som ønsker å fordype seg i temaet.

Vi tar utgangspunkt i at seksualitet er et grunnleggende, menneskelig behov og ønsker først og fremst å sette fokus på seksualitet som ressurs. Men vi er også klar over at det noen ganger oppstår utfordringer rundt demens og seksualitet og heftet berører også dette.

Heftet kan leses av alle, men er i første rekke rettet mot helse- og omsorgspersonell, studenter, ledere og andre beslutningstakere innenfor eldrehelse.

Dette heftet tar utgangspunkt i «Sexualitet och demenssjukdom - En skrift för dig som arbetar med personer som har demenssjukdom». Heftet ble utgitt av Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Västra Götalandsregionen og Svenskt Demenscentrum i 2017. Aldring og helse har på oppdrag fra Helsedirektoratet, oversatt og bearbeidet innholdet til norske forhold. Redaktør har vært Siren Eriksen.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
56
ISBN
9788280615343
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Seksualitet og demens
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Seksualitet og demens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv