Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvil dere litt

betraktninger for hver dag i året

Et bibelord og en kort refleksjon for hver dag i året. Som en klok og varm sjelesørger innbyr Fredrik Wisløff til en vandring fra dag til dag under Ordets ledestjerne. Her er mat for sjelen, trøst for hjertet, oppmuntring i tjenesten og glede over livet. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Et bibelord og en kort refleksjon for hver dag i året. Som en klok og varm sjelesørger innbyr Fredrik Wisløff til en vandring fra dag til dag under Ordets ledestjerne. Her er mat for sjelen, trøst for hjertet, oppmuntring i tjenesten og glede over livet. Og hvile for rastløse og flyktige mennesker. "Kom med til et ensomt sted, hvor vi kan være alene, og hvil litt!" Markus 6,31 Fredrik Wisløff (1904-1986) var prest, indremisjonsleder og forfatter. Han er en av de mest leste oppbyggelsesforfattere i Norge og Norden. Boken er solgt i rundt 200 000 eksemplarer og er med dette en av de mest solgte andaktsbøkene i Norge gjennom tidene.

Detaljer

Forlag
Luther
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
283
ISBN
9788253146423
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
21 x 13 cm
Serie
Andaktsserie

Kunders vurdering

G
Gro – 06.04.2016

– Takk for denne boken.

J
Jan the man – 23.10.2004

– Dette er boken for deg som en trenger en liten pust i bakken etter en hard hverdag. Boken tar for seg omtrent en halv side for hver dag hvor du får høre et sitat fra bibelen samt forfatterens egne meninger og tanker om den aktuelle teksten. En fordel er det muligens å vær kristen hvis du vurderer å lese boka, men jeg vil tro at man kan ha utbytte av den selvom man ikke er det fordi den tar opp mange moralske spørsmål som er av interesse for den allmene befolkning i nasjonen Norge og som da ikke bare gjelder for den enkelte kristene. Anbefales meget. Kan også være en grei bok å bare ha i hylla som man kan bla i når de mørke høstkveldene setter inn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvil dere litt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv